Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер вече е фаворит на букмейкърите за нов мениджър на Уест Бромич Албиън, след като залозите за него доста се увеличи напоследък. 

Дроздовете се разделиха със Стив Кларк миналия уикенд и в момента се оглеждат за наставник, като норвежецът е с най-големи шансове да поеме отбора. 

Той стана два пъти шампион с Мьолде в родината си и никога не е крил желание да работи във Висшата лига, така че може би сега ще получи възможност да направи това. 

Освен това фактът, че отказа да поднови договора си, който изтича през 2014-а, увеличава слуховете, че ще се завърне в Англия, където работи като треньор на втория отбор на Манчестър Юнайтед преди да се върне в родината си. 

„Мога да потвърдя, че получихме формални запитвания, но няма за разкрия за кои отбори става въпрос” заяви директорът на Мьолде Тарье Якобсен пред местните медии. 

40-годишният Солскяер е спряган и за Тотнъм, въпреки че шансовете му да поеме Шпорите са минимални. Джанфранко Дзола и Малки Маккай също са спрягани за „Дъ Хоуторнс”. 

Уест Бромич е в серия от 4 поредни поражения във Висшата лига, която го смъкна на 2 точки до зоната на изпадащите.  В събота тимът приема Хъл Сити във важен сблъсък.