Манчестър Юнайтед - Астана, мач от група "L" на Лига Европа. Стадион "Олд Трафорд", 22.00 часа българско време.

 

Вероятен състав на Манчестър Юнайтед: Ромеро, Туанзебе, Магуайър, Далот, Рохо, Матич, Фред, Мата, Лингард, Рашфорд, Грийнууд
Контузени: Байи, Шоу, Погба, Марсиал, Джеймс
Под въпрос: Далот, Лингард


Прогноза на Gol.bg:

"Червените дяволи" излизат в почти експериментален състав, но тяхната класа е толкова голяма, че това едва ли ще се отрази върху доминацията по терена срещу един непретенциозен поне на хартия опонент.

Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер вече гарантира титулярните места на вратаря Ромеро, на защитника Туанзебе  и на нападателя Грийнууд, като всеки един от тях ще има ключова роля.

Добрата новина за британците е, че Шоу, Марсиал и Джеймс са почти готови за игра, но клубът няма да рискува здравето им и затова всеки един от тях получава почивка тази вечер.

Манчестърци не познават вкуса на поражението в последните си 11 мача в турнира и тяхното завръщане в Лига Европа е допълнителен стимул за всеки отбор, който се цели в крайния триумф. Юнайтед е непобеден при последните си 9 домакинства в надпреварата.

За Астана това е първи сблъсък срещу английски съперник и задачата пред гостите е доста трудна. Отборът спечели само две от последните си шест визити във всички турнири и днес е категоричен аутсайдер в двойката.


Резултат: Манчестър Юнайтед - Астана 3:0