Бившият треньор на Ювентус и Милан Масимилиано Алегри отново е усилено свързван с поемане на Манчестър Юнайтед, а усилено се говори, че ако това се случи и Патрис Евра ще се завърне на "Олд Трафорд" като част от неговия щаб, твърди британското издание "Дейли Меил".

През изминалия сезон Оле Гунар Солскяер започна шеметно начело на отбора, след като бе първоначално временен наставник, който ужким бе за кратко в клуба само, за да замести уволнения заради слаби резултати Жозе Моуриньо.

При норвежеца обаче ситуацията в отбора стана още по-плачебна и нищо чудно съвсем скоро тимът да има нов треньор, който притежава далеч по-голям опит и авторитет от симпатичния норвежец.

И се предполага, че от Юнайтед искат това да бъде именно Алегри, но дали специалистът ще поеме клуба ще се разбере съвсем скоро.

При всички положения при положително развитие на нещата завръщането на Евра в Юнайтед като помощник на именития специалист ще бъде огромен плюс за италианеца, тъй като французинът бързо може да го вкара в обстановката на тима и същевременно да повдигне настроението в отбора.