Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е категоричен, че изобщо не се притеснява от това, че Маурисио Почетино вече е свободен. 

Доскорошният наставник на Тотнъм бе спряган сериозно да поеме Червените дяволи в началото на годината, преди норвежецът да бъде назначен за постоянно през март след серия добри резултати. 

Оттогава обаче, последваха сериозни колебания като миналия сезон Юнайтед остана извън Топ 4, а и през този стартира колебливо и е далеч от Топ 4. Затова и част от феновете веднага обявиха, че ще е страхотно, ако Почетино пристигне на „Олд Трафорд“. 

„Това не ме притеснява изобщо. Имам най-хубавата работа на света и няма значение какво се случва наоколо. Всеки мениджър се концентрира върху отбора си и аз не правя изключение, като искам да се справя възможно най-добре начело на Юнайтед“ заяви Солскяер преди гостуването в Шефилд в неделя. 

„Непрекъснато обсъждам с Ед Уудуърд и ръководството начина, по който клубът трябва да върви напред и мога да кажа, че това няма да се промени, ако други отбори сменят своите мениджъри“ добави норвежецът. 

Солскяер разкри още, че Пол Погба продължава да се възстановява от контузията си и ще пропусне още няколко седмици, но надеждите са, че ще се върне на терена преди края на 2019-а година.