Победата на Манчестър Юнайтед над Тотнъм е повдигнала духа в отбора по време на колебливия сезон, сигурен е мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. В събота 20-кратните шампиони на Англия ще играят като гости срещу настоящия първенец Манчестър Сити в опит да продължат доброто си представяне през настоящата седмица.

"Увереността във футбола е нещо странно. Може да направиш добри резултати и представяния като това в сряда вечерта и това ни повдига духа. Знам, че момчетата ще искат да се възползват от момента. Несъмнено ще играем срещу най-добрия отбор в Англия. Ще бъде много трудно, но ни трябва постоянство. Това е шанс да си върнем вярата, преди всичко беше гибелно и мрачно. Сега нещата може да се обърнат. Ако може да се представим толкова добре пак, ще може и да измъкнем добър резултат", заяви Солскяер пред медиите в петък.

Вижте класирането във Висшата лига

Антони Марсиал няма да играе цял мач срещу Сити утре, след като пропусна срещата с лондончани в сряда.  "Надяваме се да вземе участие в събота, но не е готов да бъде титуляр", каза още норвежкият специалист.

Контузеният Пол Погба няма да играе за Юнайтед срещу градския съперник. "Червените дяволи" изостават на 11 точки зад Манчестър Сити, който се намира на трето място в класирането. Манчестър Юнайтед заема шестата позиция във Висшата лига.