Манчестър Юнайтед се нуждае от качествени нови попълнения, тъй като младоците в състава не могат да се справят с напрежението. 

Това обяви Оле Гунар Солскяер, след като снощи Червените дяволи допуснаха разочароваща загуба от Бърнли с 0:2 у дома. Отборът владееше топката, но без да стигне до кой знае колко добри положения. 

„Аз съм отговорен за това, което става на терена и ние търсим нови играчи, защото знаем, че имаме нужда от такива. Взехме решение да се разделим с част от футболистите си, за да започнем на чисто и да знаем какво ни трябва. Нуждаем се от качество и количество“ заяви норвежецът. 

„Стремим се да се подобрим и се надявам, че ще успеем да добавим нови играчи. Момчетата са изтощени емоционално и аз не мога да ги обвинявам, защото те дават всичко от себе си. Трябва да продължим да вярваме и да не изпадаме в самосъжаление, а да работим здраво“ добави той. 

„Истината е, че не играхме добре. Те вкараха своите положения, докато ние не и сме разочаровани. Напоследък играехме добре в подобни двубои, но този път не успяхме да вкараме първия гол и това бе важно. Момчетата положиха усилия, но очакванията към тях са големи и това ги притиска. В крайна сметка Бърнли заслужаваше да победи“ изтъкна Солскяер.