Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил изрази мнение, че известният агент Мино Райола изобщо не мисли за звездата на "червените дяволи" Пол Погба, а единствено за тлъстите си комисиони.

Райола на няколко пъти захапа Юнайтед пред медиите и според Невил рано или късно световният шампион с Франция ще напусне стадион "Олд Трафорд".

"Погба ще напусне Юнайтед в края на тази история. Клубът трябва да излезе и да направи изявление срещу този агент. Той се бърка в работата на Юнайтед от години, прави го с Погба и други играчи. Не разбирам защо Юнайтед позволява да бъде разиграван така", изригна Невил пред "Скай спортс".

"Манчестър Юнайтед трябва да бъде силен и да не работи повече с този агент. Ако някой футболист е негов клиент, клубът няма да прави сделка с него. Райола злепоставя клуба през цялото време."

"Той казва, че защитава Погба и стои плътно зад него. Оле Гунар Солскяер заяви в спокоен тон, че всъщност Погба е играч на Юнайтед, който е платил 90 милиона паунда за него. Но Райола не иска Погба да бъде в клуба. Просто защото иска следващата си комисиона."

"Този агент направи милиони от Пол и ще продължава да го прави. Погба е златната кокошка на Райола", добави Невил.

Както е известно, през последните месеци Погба е свързван с Реал Мадрид и със завръщане в бившия си отбор Ювентус.