Брюж - Манчестър Юнайтед, среща-реванш от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига, стадион "Ян Брейдел", 21:45 часа българско време.

Групата на Юнайтед за мача:

Вратари: Серхио Ромеро, Сам Джонстън

Защитници: Дейли Блинд, Матео Дармиан, Пади МакНиър, Люк Шоу, Крис Смолинг

Полузащитници: Майкъл Карик, Маруан Фелаини, Андер Ерера, Хуан Мата, Морган Шнайдерлин, Бастиан Швайнщайгер, Ашли Йънг, Мемфис Депай, Аднан Янузай

Нападатели: Хавиер Ернандес, Уейн Руни

Контузени: Джоунс, Рохо
Наказани: Няма
Извън групата: Де Хеа, Евънс, Блекет, Валенсия, Лингард, Перейра, Уилсън и Линдегард

Прогноза на Gol.bg:
Манчестър Юнайтед едва ли ще допусне издънка на чужд терен днес. Луис ван Гаал остави извън състава Давид Де Хеа, което вече не е изненадващо, тъй като испанецът не е играл нито един мач до момента от началото на сезона.

Аут заради здравословни проблеми са Джоунс и Рохо, като първият има лека форма на тромбоза, а вторият не е достигнал още оптимално физическо ниво след лекуване на травма.

Евънс, Блекет, Валенсия, Лингард, Перейра, Уилсън и Линдегард останаха извън групата.

Белгийските домакини по всяка вероятност ще бъдат без Симонс, който се контузи по време на мача на "Олд Трафорд", а твърдо аут е наказаният Мехеле. 

Англичаните са в добра форма, след като спечелиха 2 от първите си 3 мача във Висшата лига, докато техният противник все още не е набрал скорост и допусна загуба от Золте Варегем в последния си мач.

Юнайтед е излизал като краен победител във всичките си пет предишни квалификационни мачове след победа в първата среща. 

Брюж не е достигал до групите на турнира от сезон 2005/2006 и отборът няма победа над английски тим от февруари 1995 година. 

Отборът от Манчестър е загубил последните си две евровизити, но тимът не е губил три мача като гост подред в Европа от цели 13 години. Нашата прогноза е успех с 1:2 за гостите.

Резултат: Брюж - Манчестър Юнайтед 1:2