Оле Гунар Солскяер очаквано похвали Одион Игало, след като нападателят вкара два пъти при 3:0 над Дарби Каунти и прати Манчестър Юнайтед на 1/4финал за ФА Къп срещу Норич. 

Футболистът дойде от Китай под наем с големи съмнения, но вече има 3 попадения, след като вкара и срещу Брюж в Лига Европа, така че може да се окаже доста успешно попълнение. 

„Той прави точно това, което искаме от него, тъй като е различен тип нападател. Има шансове във всеки мач, бележи и в този двубой можеше да вкара и още два пъти. Затова съм много доволен за него, а с присъствието си ни дава възможност да държим по-свежи Марсиал и Грийнууд“ заяви Солскяер. 

„Има опит, което много му помага. Чете добре играта, може да действа навсякъде в наказателното поле и усеща, къде ще се получи положение, така че е наистина много важен за отбора“ добави той. 

„Сигурен съм обаче, че ще видим още много от него, защото му предстои да се подобрява. Когато свикне още повече с нас, ще стане още по-добър. Има сериозно физическо присъствие и може да пази топката, което също е нещо хубаво“ изтъкна още Оле.