Бившият футболист на Байерн Мюнхен, Ливърпул и Манчестър Сити Дитмар Хаман е на мнение, че звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц може да вдигне нивото на всеки един отбор.

"Смятам, че много клубове от Висшата лига ще се интересуват от него, защото той е невероятен футболист. А в момента няма много такива играчи като него", заяви Хаман, цитиран от "Скай спортс".

"Ако погледнете Манчестър Юнайтед, става ясно, че отборът се нуждае от такъв нападател. Според мен Кай ще подобри всеки един отбор. Ливърпул е по-различен заради начина си на игра и движението на терена, но Хаверц може да вдигне нивото на всеки отбор."

"Преди пандемията с коронавирус се говореше, че Хаверц ще струва поне 100 милиона евро. Не зная колко клуба са готови да платят тази сума през лятото, но по-скоро той ще напусне Леверкузен в края на сезона и ще потърси ново предизвикателство", допълни Диди Хаман.

Както е известно, интерес към острието на "аспирините" има от Байерн, Борусия Дортмунд, Реал Мадрид, Барселона, Ювентус, Интер, ПСЖ и всички водещи английски клубове.