Бившият капитан на "червените дяволи" Рой Кийн изрази подкрепата си към мениджъра Оле Гунар Солскяер, въпреки че Манчестър Юнайтед успя да спечели само два от първите си седем мача за новия сезон в английското първенство. Рекордьорите по титли във Висшата лига стигнаха само до 1:1 срещу Арсенал в понеделник вечер и са десети в класирането.

"Той се справя чудесно до момента. Оле работи усилено и опитва да вкара доста млади и талантливи момчета във футбола. Всички сме твърде нетърпеливи и искаме моментално успехи, а човекът просто има нужда от време. Личи му, че е изнервен и е под постоянно напрежение, но се справя с всичко това. Той има класа, но със сигурност е разочарован от резултатите от началото на сезона", заяви Кийн за Скай спортс.

Юнайтед надви Челси с 4:0 в първия си мач за сезона, но успя да победи само Лестър в следващите шест. "Дадоха му работата и той получи подкрепа в два поредни трансферни прозореца. Дали трудните времена ще продължат? Да, но не бива да бъдат правени промени. Днес (в понеделник) нямаше достатъчно качество и в двата отбора. Липсват им креативност, шансове за гол и попадения.

"В Юнайтед има много неща, които ме карат да бъда уверен за бъдещето. Можем обаче да говорим цял ден за представянето на терена, като всъщност резултатите са най-важни. И все пак в шест от седемте мача аз лично видях добра игра от Юнайтед", добави Кийн.