Треньорът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че не е спал след драматичното равенство 2:2 като гост на слабака Беневенто. Новакът, който до този момент имаше 14 поредни загуби, изравни в 95-та минута с гол на вратаря Алберто Бриньоли.

„Не съм спал от разочарование. Не спах въобще, защото преразказвах срещата в главата си, както и заради това, че не започнах с победа. Много лош вкус имам в устата, а освен това не изиграхме добър мач. Все пак мисля, че трудните моменти ще ни направят по-добър отбор. Знаем, че можем да дадем много повече.

Доволен съм от головете на Калинич и Бонавентура, както и от доброто представяне на Кеси. В момента се нуждаем от всички, включително от тези, които играят по-рядко. На тренировката след мача видях разочаровани лице, още ни боли. Но това е нормално, когато не сме играли на ниво.

Всяка събота искам да виждам 55 000 зрители на нашия стадион. Надявам се това да продължава. Нуждаем се от феновете си, надявам се да разберат сложността на този момент и да ни подадат ръка. Това не е клише, наистина го вярвам“, каза Гатузо.