Полузащитникът на Милан Франк Кеси заяви, че той и съотборниците му имат безкрайно доверие на треньора си Дженаро Гатузо, както и на Гонсало Игуаин, който не се представя според очакванията.

„Росонерите“ в момента са на 5-то място в Серия А, само на точка от 4-тия Лацио, докато Ел Пипита наскоро прекъсна серията си от 2 месеца без гол.

„Гатузо е прекрасен треньор. Но като цяло, когато се представяш на ниво, треньорът винаги ти има доверие. Той обаче е много честен човек. Когато е време за работа, работим. С него няма как да не бъдеш концентриран. Ако не даваш всичко от себе си, той ще ти крещи. Но когато работата е свършена, той ти дава свобода да правиш каквото искаш.

Игуаин е истински шампион, много добър човек и истински професионалист. Вярваме в него толкова много, защото знаем, че може да ни изведе напред.

Страхотна е емоцията да играеш на „Сан Сиро“. Впечатляващо е, когато играем през 70 000 - 80 000 зрители. Това е стадион с огромна история. „Сан Сиро“ не е като другите съоръжение, различно е. Голямата ни цел е да се класираме за Шампионската лига. Ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем“, каза Кеси.