Треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна, че не е никак доволен от първото полувреме на мача срещу Емполи, но все пак похвали играчите си за представянето им след почивката.

"Росонерите" разбиха противника си с 3:0 на своя "Сан Сиро" след попадения на Пьонтек, Кеси и Кастийехо през второто полувреме, а това бе поредният добър резултат на тима.

"Първото полувреме изобщо не ми хареса, ако трябва да бъда честен. Бяхме апатични и не успяхме да създадем нищо. Бях много ядосан от представянето ни по време на него", обяви специалистът на пресконференцията след мача.

"Можехме да пострадаме сериозно и да получим гол, а след това да си усложним положението още повече. Все пак след почивката момчетата показаха хубав футбол".

"Постигнахме изразителна победа пред нашите фенове. Имаше борба, имаше раздаване, имаше опасни атаки и най-вече голове. Само така можем да върнем публиката на стадиона".

"Трябва да привлечем феновете на наша страна и с подобно представяне, както след почивката срещу Емполи, ще го направим". 

"Хубавото във футбола е, че имаш мач на всеки няколко дни и винаги можеш да си поправиш грешките". 

"Представянето на Пьонтек? Да, той се вписва доста добре в нашия състав и вкара своя дежурен гол, но и съотборниците му имат основна вина за това, че го намират на добри позиции".