Новото попълнение на Милан Исмаел Беннасер заяви, че неговият пример за подражание в клуба е Лукас Билия. Бившият халф на Емполи бе привлечен през лятото и все още свиква с обстановката. 

“Всичко се разви толкова бързо. Работим много добре с новите ми съотборници и с треньорите. Щастлив съм в Милан, това прекрасно предизвикателство за мен. Беше нормално да бъда на пейката срещу Верона, но знам, че трябва още много работа и съм готов. 

Билия се върна в игра, той е прекрасен футболист и мога само да науча много от него. Много е опитен, на 33 години е, знае какво да прави с топката. Винаги е концентриран. Ние не сме еднакви играчи, но пък мога да науча много от него”, заяви алжирецът. 

Полузащитник коментира и предстоящия противник - Интер. “Този мач е много важен за феновете ни, но за нас е само двубой, в който можем да спечелим 3 точки. Много искам да играя в дербито, това е мечта на много футболисти. Не мога да кажа дали един от двата отбора е по-добър в момента, това ще се види на терена. Трябва да спечелим, защото това е първият ни голям тест. Интер е страхотен отбор, но ще видим какво ще стане в събота”, каза още Беннасер.