До началото на сезона във Формула 1 остава по-малко от месец, но първите тестове са още следващата седмица, когато ще бъдат представени и доста от новите коли. 

Даниел Рикардо, който влиза в последната година от договора си с Ред Бул, вярва, че Биковете могат да бъдат сериозни претенденти за титлата и могат дори да бият Мерцедес. 

През миналия сезон тимът спечели 3 победи, 2 на Верстапен и една на австралиеца и по традиция завърши силно годината. Именно това прави Рикардо оптимист за началото на новата кампания. 

„Да, вярвам, че можем да победим Мерцедес и Ферари. Правилата сега остават същите, подобрихме се доста към края на миналата година, така че се надявам през тази да започнем именно от там и след това да продължим развитието си” коментира Рикардо. 

„Трябва да се борим по-често за победи и времето ще покаже дали ще можем да го правим. Аз обаче съм уверен и виждам, че тук има добра енергия и напрежение. Никой не се вълнува чак толкова много, тъй като знаем, че имаме работа за вършене, ако искаме да постигнем повече. Всички обаче искаме да атакуваме” добави той.