Мениджърът на АИК Стокхолм Алекс Милър замалко не даде свидна жертва преди двубоя с Левски от Лега Европа.

На пресконференцията си, която даде на стадион "Росунда" преди утрешния двубой, специалистът тръгна да сяда на стол, качен на висок 1.5 метра подиум. Столът обаче подаде, след като единият му крак бе на ръба на подиума. Вследствие на което Милър падна на пода. 

Въпреки инцидента, треньорът на АИК продължи пресконференцията си, на която обаче категорично отказа да коментира скандалите с Дули Джонсън и Уалид Ата.

Първият бе арестуван за секс с проститутка, а на втория бе разбит автомобила.

"Българите са добър отбор, но аз залагам на моя тим. За мен приоритет е следващия мач, той е най-важен. Не може да мислиш 3-4 мача напред, не знаеш какво ще се случи", каза относно предстоящия мач наставникът на шведите.

Алекс Милър се замеси в още един инцидент днес. След тренировката на АИК той подгони оператор на местната телевизия SVT, който държал камерата си насочена срещу автомобила на шотландския специалист.

Милър се притеснил, че ако видят как изглежда автомобила му, някои ядосани фенове на АИК могат да го погнат и него, по подобие на Уалид Ата. Мениджърът заплашил оператора, че ако излъчи материал, че го намери и ще му се случи неприятност.