Приятен обрат за феновете на Левски и българския клубен футбол се получи с излъчването на мача АИК - Левски.

От "Бусатком" официално съобщиха, че мачът между двата отбора ще се предава пряко по канал "TV+" в четвъртък от 20.00 ч.

От пресслужбата на "Булсатком" обявиха, че днес сутринта са получили зелена светлина от колегите си от Швеция и се надяват да няма изненади до последния момент, както стана с гостуванията на сините на Дъндолк и Калмар.

В същото време нападателят на Левски Гара Дембеле получи поредното си признание, след като сайтът на УЕФА публикува хвалебствен материал за него.

Евроцентралата отбелязва невероятното представяне на нападателя на сините до момента, който в 7 официални мача има 9 гола.

От УЕФА обръщат внимание на факта, че Дембеле е изиграл огромна роля за Левски при елиминирането на Калмар и сега ще бъде основна заплаха и за вратата на АИК.


В материал още се обръща внимание на годините на Гара в Оксер, когато треньор там е легендарния Ги Ру, както и приятелството на футболиста със звездата на Арсенал Абу Диаби.

Самият Дембеле скромничи. "Винаги е приятно, когато ме сравняват с големи нападатели на клуба като Наско Сираков и Георги Иванов, но е твърде рано. Тези мои девет гола са само началото."