Българската състезателка по сноуборд Александра Жекова сподели, че се чувства звезда заради обичта на хората към нея.

"Как да сваля усмивката от лицето си, след като последните дни са най-прекрасните в живота ми. Хората ме накараха да се чувствам звезда. И съм наистина щастлива", каза Сани пред вестник "24 часа".

"Това, което постигнахме, е изключително. А отзвукът, който видях в България след това състезание, е може би най-красивото нещо, което ми се е случвало някога."

"И наистина е невероятно, че мога да изпитам това. И ме прави изключително щастлива. Заради това винаги има усмивка на лицето ми."

"Това е начин на мислене", отговаря сноубордистката на твърдението, че все пак в България не сме свикнали на такъв позитивизъм.

"Защото човек винаги може да намери нещо негативно в живота. Важното е негативните неща да се подминават. И да се вижда красивото. А то е навсякъде около нас. Особено в дребните неща."

"И е много важно човек какви цели си поставя, какви очаквания има. Сестрата на Ивица Костелич - Яница, бе написала нещо на якето си по време на една от световните купи, което никога няма да забравя."

"Че всъщност щастието се крие в това човек да има малки очаквания. Или пък да няма никакви очаквания. Човек трябва да се радва на това, което има. На дребните неща, на малките. И да е благодарен за това, което има", добави Жекова, която бе много близо до медал на Зимните олимпийски игри в Сочи.