След като официално суперзвездата Кристиано Роналдо напусна Реал Мадрид в посока Ювентус, един от първите реагирали на новината бе капитанът "белия балет" Серхио Рамос. 

Той използва официалния си профил в социалната мрежа Туитър за да изпрати съобщение за Роналдо, което гласи: 

"Кристиано, твоите голове, статистика и всичко, което спечелихме заедно говорят сами. Ти си заслужи едно специално място в историята на Реал Мадрид. Като фенове на тима ние ще те помним винаги. Беше удоволствие да играя до теб. Големи прегръдки и добър късмет".

Колегата на Роналдо в нападението на мадридчани Гарет Бейл също отдели време за раздяла с него, въпреки че преди време в медийното пространство вървеше мълвата, че двамата не са в добри отношения. 

"Великолепен футболист, топ човек! За мен бе удоволствие да играя с теб през последните пет години. Успех в бъдещето, приятелю мой!", написа Бейл в профила си в Туитър.

Халфът на Ювентус Сами Кедира, който беше съотборник на португалеца в Реал, сега отново ще играе рамо до рамо с него. Германецът поздрави нападателя за трансфера му в торинския клуб. 

"Добре дошъл  в Торино, Кристиано! Ние заедно отлично проведохме времето в Мадрид и аз нямам търпение, кога отново ще мога да играя с теб! Днес е специален ден за Ювентус!", написа Кедира в Туитър.