Манчестър Сити - Кардиф, двубой от 22-ия кръг на Висшата лига, стадион "Етихад", 17:00 часа българско време.

Групата на Ман Сити за мача:

Вратари: Харт, Пантилимон

Защитници: Сабалета, Ричардс, Компани, Настасич, Лескът, Демикелис, Боята, Коларов, Клиши

Полузащитници: Милнър, Навас, Туре, Фернандиньо, Гарсия, Силва

Нападатели: Джеко, Негредо, Агуеро

Контузени: Йоветич, Родуел, Насри
Наказани: Няма

Прогноза на Gol.bg:
Без съмнение домакините са абсолютен фаворит за крайния успех в този мач, но едва ли ще има подценяване от тяхна страна срещу отбора на Кардиф.

Maнуел Пелегрини има известни кадрови проблеми и няма да може да разчита на контузените Йоветич, Родуел и Насри, докато Туре попадна в групата на отбора.

Очертава се завърналият се наскоро след травма Кун Агуеро днес да води атаката на отбора си, като вероятно ще си партнира с Алваро Негредо в предни позиции.

Гостуващият тим също има някои проблеми с контузени и аут са Тейлър и Мъч, докато новите попълнения Дели и Ейкрем се очаква да излязат като титуляри в днешния мач.

Излишно е да се споменава какъв домакин е Сити. Отборът се представя феноменално на свой терен и много, но много рядко може да се случи да допусне грешка.

До момента отборът се представя фантастично и е достигнал до кота 99 гола във всички турнири от началото на кампанията.

Кардиф няма поводи за оптимизъм, тъй като освен, че класата е на страната на домакините, тимът не се слави като добър гост и има само 6 спечелени точки при 10 визити.

Сити има да си връща на базирания в Уелс тим за загубата преди няколко месеца, когато двата отбора се срещнаха във Висшата лига и "Гражданите" загубиха безславно.

Домакините са в отлична форма и имат четири победи и едно реми за последните си пет мача от всички турнири, докато гостите са записали една победа, едно реми и три загуби за същия брой срещи.

Нашата прогноза е успех от четири чисти гола за Сити.

Резултат: Манчестър Сити - Кардиф 4:0