Дъ ню сейнтс - Лудогорец, среща-реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа, стадион: "Рейскорс Граунд", начало: 20:30 часа българско време.

Вероятен състав на Лудогорец: П. Илиев, Сисиньо, Григоре, Моци, Недялков, Анисе, Горалски, Жоржиньо, Битон, Чибота, Швиерчок

Прогноза на Gol.bg:

Лудогорец подпечата билетите си към плейофите в Лига Европа още в първия мач, когато записа успех с 5:0 срещу ТНС. По всяка вероятност разградчани ще продължат в следваащата фаза, където ги очаква словенския Марибор. 

Осемкратните шампиони на България записаха три победи и две равенства в последните си пет мача, като допуснаха само едно попадение за този период.

В неделя "зелените" завършиха 0:0 у дома срещу ЦСКА в българското първенство, където са начело в класирането с точка повече от Локомотив Пловдив и Левски. 

Треньорът Стойчо Стоев даде почивка на Антон Недялков, Анисе Абел и Джорда Икоко, които останаха в Разград, за да се готвят за мача с Черно море. Бразилският лидер на "орлите" Марселиньо тренира с тима, но е извън групата, след като не е картотекиран за този кръг.

Очаквано ТНС не направиха някакъв грандиозен фурор в Европа, след като първо бяха отстранени от Копенхаген в квалификациите за Шампионска лига, а сега ще се наложи да приключат бързо и участието си в Лига Европа. 

Това обаче беше добра загрявка за започващия само след няколко дни уелски шампионат, където амбициите на тима ще са далеч по-големи.

Прогноза: Дъ ню сейнтс - Лудогорец 1:2