Египетската звезда на Ливърпул Мохамед Салах сподели, че мърсисайдци не са си поставили цел да завършат сезона в английската Висша лига без загуба.

Нападателят коментира и предстоящото дерби от 23-ия кръг на първенството срещу Манчестър Юнайтед. Двата отброа ще се изправят един срещу друг на 19 януари.

"Сега цялото ни внимание е насочено към срещата  с Манчестър Юнайтед, движим се от мач към мач. Не мислим за сезон без поражения. Ако успеем, ще е чудесно, но просто искаме да спечелим Висшата лига. Това е най-важното.

Без поражения или със загуба - това няма значение. Искаме да спечелим титлата. Трябва да победим Юнайтед и да продължим пътя си, който следваме от началото на сезона и от миналата година.

Това е мачът, в който трябва да победим. Разбира се, ние знаем, че това е голям двубой  за феновете, за града и за самите нас", заяви Салах.

Напомняме, че Ливърпул е на върха във Висшата лига, на 14 точки пред най-близкия си преследвач и с мач в ръкава. Мърсисайдци имат нужда от още 11 победи, за да останат недостижими на върха.