Легендата на бразилския национален отбор и Барселона Ривалдо заяви, че нападателят на Пари Сен Жермен Неймар трябва да се завърне в редиците на каталунците. 

Изказването на бившия футболист е по повод затрудненията на отбора от "Камп Ноу" в последно време. Барса изостава на 3 точки в класирането на испанската Ла Лига и напусна Купата на Краля през седмицата.

Към ситуацията добавят и появилите се наскоро скандали между на суперзвездата Лионел Меси и спортния директор Ерик Абидал. Ривалдо коментира, че трябва играч, който да снеме от напрежението върху аржентинеца. 

"Барселона трябва да намери футболист, който да прави разликата, когато Меси го няма или когато не е неговата вечер, както стана на "Сан Мамес". Клубът трябва да търси играч, който да му помага и да го замени когато трябва, а по мое мнение. Неймар е този човек.

Барса вероятно трябва да помисли да подпише отново с него през лятото. Клубът не е виновен за напускането му преди 2 години. От тогава мина време и вероятно преговорите ще му позволят да се върне и да изиграе най-добрите си години на "Камп Ноу", каза Ривалдо.