Българският национален отбор по футбол все още не е постигнал нещо грандиозно, предупреди Ивелин Попов след победата с 2:1 срещу Кипър.

Нападателят все пак остана доволен от играта на отбора през второто полувреме и си пожела той и неговите съотборници да влязат по същия начин в мача срещу Норвегия.

"Радвам се, че победихме с обрат, което не се е случвало на "Васил Левски" от много време. И още повече - срещу отбор като Кипър, който се защитаваше доста сериозно и с 11 човека. Бяхме подготвени и и го очаквахме", заяви нападателят в интервю за БНТ1.

"През първото полувреме не бяхме директни, не търсехме прекия път към вратата, но се поправихме през втората част. Няма смисъл да се оправдаваме с напрежение. Има и такива мачове. В съблекалнята си казахме някои приказки, излязохме като колектив и направихме доста интересно второ полувреме".

"Все още обаче не сме постигнали нещо грандиозно. След два-три дни имаме тежък мач в Норвегия и се надявам да излезем с играта от второто полувреме днес", добави той.

"Днес имаше повече хора на стадиона и се надявам да са останали доволни. За нас е важна тяхната подкрепа, защото ни помогнаха да се вдигнем през второто полувреме", завърши Попов.