Още по темата

 

Българският национален отбор ще завърши участието си в груповата фаза на Лигата на нациите с гостуване на Кипър на 16 ноември и домакинство на Словения три дни по-късно.

Повиканите от Петър Хубчев футболисти от родния шампионат ще стартират подготвителния си лагер в Национална футболна база "Бояна" в неделя, 11 ноември, като ден по-късно към тима ще се присъединят и играещите в чужбина състезатели.

В понеделник от 17:00 ч., представителите на медиите ще имат възможност за кратък брифинг с трима от избраниците на селекционера, а в 17:30 ч. държавният ни тим ще проведе открита за медиите тренировка в пълен състав.

Българският отбор заминава за Никозия в четвъртък в 13:30 ч. с полет FB8309 от Терминал 2 на летище "София", а в 18:30 ч. селекционерът Петър Хубчев ще даде традиционната си пресконференция преди мача с Кипър.

Националите се прибират в събота в 15:00 ч. с полет FB8310. Пресконференцията на старши треньора преди последния двубой е насрочена за неделя, от 18:00 ч. в Национална футболна база "Бояна". След брифинга отборът ще проведе официалната си тренировка преди мача, която ще бъде открита за медиите в първите си 15 минути.