Турският съдия Хюсейн Гьочек получи наряд от УЕФА за домакинството на България срещу Словения от последния кръг на Лигата на нациите.
 
Мачът е в понеделник от 21:45 часа на "Васил Левски" и е решителен в битката за първото място в група 3 на Лига С. 41-годишният рефер е на кадем на българския футбол.
 
Под неговата свирка Лудогорец победи Торпедо Кутаиси като гост с 1:0 в края на август в първи плейоф за Лига Европа. Той е ръководил и мач на трикольорите, в който печелим. Контролата със Саудитска Арабия през октомври 2010 година в Истанбул, спечелена от нашите с 2:0. Тогава начело на България бе Лотар Матеус.
 
Гьочек е международен съдия от 2008 година. По професия е строителен инженер, но работи като административен мениджър. Роден е на 30 ноември 1976 г. в Истанбул и започва да тренира футбол в кварталния Левентспор, а след това се мести в школата, на Бешикташ. След това заради високия си ръст се премества да играе баскетбол в Галатасарай.
 
Последният му мач е на 10 ноември. Ръководи двубоя от турската Суперлига Ерзорумспор - Гьозтепе 2:1. Редовно свири мачове от груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа. Последният бе Дюделанж - Олимпиакос (0:2) за ЛЕ. Редовно прибягва до жълтите и червените картони.