Селекционерът на България Петър Хубчев заяви, че мачът Кипър – Норвегия не го интересува и единственото важно нещо е "лъвовете" да победят Словения.

Мачът е утре от 21.45 часа на стадион "Васил Левски" в София. Преди него ние и скандинавците делим 1-то място с по10 точки, но "трикольорите" са с по-лоша голова разлика.

Само победителят се класира на 1/2-финалите за Лигата на нациите, което означава, че България трябва да търси изразителен успех, за да не зависи от срещата на острова на Афродита.

"Имаме наблюдения, но се концентрираме върху действията на нашия отбор. Всички са здрави. Неделев е наказан. Възстановяването го направихме кратко, но интензивно. Мисля, че се получи".

"Усещам, че момчетата се концентрират върху други неща, а не върху напрежението. Лесно ми е след загуба да кажа: "Знаете ли какво е напрежението?! " То няма да е оправдание. " 

"Говорихме след мача с Кипър и се разбрахме за някои важни неща. Няма да се концентрираме върху това, че трябва да победим с няколко гола и да гледаме други мачове. Трябва да победим", заяви Хубчев.