Селекционерът на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев заяви в ексклузивно интервю пред Канал 3, че той и неговият щаб не са зачеркнали нито един български футболист.

"Откакто ние работим в отбора, няма зачеркнат футболист. На един или два лагера извикахме един футболист - Марселиньо от Лудогорец. Уникално момче и уникален футболист. Ако аз съм треньор на Лудогорец, този човек ще ми бъде най-важният футболист. Но той така е научен - първо е бразилец и второ играе в този отбор, който беше с класи над другите, вече разликата не е толкова голяма.

"И неговите 80 или 90 процента от играта бяха насочени само в офанзивен план. Позицията, от която обаче националният отбор стартира, в 95 процента не бяхме фаворити. И ние искахме момчета, които ще работят малко повече в едната фаза, но ще дадат и последната капка сила в другата. И след това пак да са готови за защитата.

"И на базата на това какви футболисти ни трябваха, затова не го викахме. Но държанието на това момче беше уникално. С изключително уважение се отнасяше и към футболистите, и към треньорите. Разговаряхме, разбрах му мисленето. Но нито един футболист не е зачеркнат. Нямам никакви конфликти с футболистите", обясни Хубчев.