Селекционерът на България Петър Хубчев има една дилема около състава за старта на европейските квалификации. "Лъвовете" приемат Черна гора в петък от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

След отпадането на Кирил Десподов, фланговите нападатели на "трикольорите" се очертава да бъдат Галин Иванов и Тодор Неделев. Като централен нападател ще действа Спас Делев, а в ролята на плеймейкър ще бъде Ивелин Попов. 

В средата на терена Хубчев ще заложи на Георги Костадинов и Симеон Славчев. Двамата минават за негови любимци и съставът на България започва от тях. 

В центъра на отбраната за партньор на Николай Бодуров ще бъде предпочетен Васил Божиков пред неопитния Валентин Антов. Като бекове ще действат Страхил Попов и Антон Недялков. 

Единствената дилема пред националния селекционер е на кой да заложи на вратата. За титулярно място спорят Пламен Илиев и Николай Михайлов, пише "Тема спорт". Счита се, че Тигъра има известно предимство.

Ботевградчанинът направи силна подготовка с Лудогорец, а освен това бе сред най-добрите играчи на България по време на Лига на нациите.