Селекционерът на националния отбор на България до 18 години Ангел Стайков не е посягал на футболистите на Левски и Славия, съответно Мартин П. Петков и Димитър Стоянов.

Това обявиха и тримата пред Блиц. По-рано се появиха информации, че той е удрял шамари на младоците заради слабо представяне на мач от международния турнир "Валентин Гранаткин", който се провежда в Санкт Петербург, Русия.

"Говорих на висок тон с двамата – Митко и Мартин. Скарах им се. Но не съм ги удрял, камо ли да съм ги пребивал. Случаят е изключително много преувеличен. Ние сме колектив, а във всеки колектив понякога има дрязги и неразбирателства. Ако влезете в една футболна съблекалня, понякога ще чуете и разговори на доста висок тон. Всичко това е в рамките на нещата. Може да попитате всеки от момчетата", заяви Стайков.

"В съблекалнята се случват такива неща – треньорът да се скара на играчите. Няма как. Това е част от играта. Но бой не е имало!", каза и Петков, а Стоянов също заяви, че не е имало шамари. "Истината е, че треньорът само ни се скара. Не е имал контакт с нас. Както той, така и всички в отбора бяхме разочаровани от равния мач с индийците. Вместо да победим, завършихме 1:1", бяха неговите думи.