Вратарят на националния отбор на България Мартин Луков говори пред медиите преди гостуването на представителния ни тим на Англия в събота. Вратарят на Локомотив (Пловдив) е готов да помогне на своите съотборници, ако селекционерът Красимир Балъков заложи на него в титулярния състав.

"Всички сме в добро настроение, тренираме здраво и ще дадем най-доброто от себе си. Хубаво е да сме максималисти, но трябва да бъдем и реалисти. Ще дадем всичко от себе си. Малко и късмет трябва срещу такъв отбор."

"Мечтал съм да бъда тук. Мечтите трябва да се преследват докрай. Това е показно как хората трябва да следват мечтите си. Има предстартова треска. Излизаме срещу един от най-добрите отбори в света. Наясно сме с какво качество разполагат и с какви футболисти. Все пак сме 11 на 11."

"И те имат своите слабости. Ще опитаме да се възползваме от техните грешки. Ако се наложи да играя, съм готов. Не съм математик, а съм футболист. Имаме своите шансове. Не го казвам само за пред вас, а защото го вярваме всички. Не отиваме да разходка да видим “Уембли”, а да покажем добър футбол".