Билетите за дългоочаквания полуфинален плейоф между отборите на България и Унгария вече са в продажба в мрежата на Eventim.

"Лъвовете" приемат състава на Марко Роси на 26 март 2020 г. от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски", а евентуален успех в сблъсъка ще изправи нашите срещу победителя от другата полуфинална двойка (Исландия - Румъния) пет дни по-късно отново в София.

Специално за баражите ръководството на Българския футболен съюз обявява по-ниски цени на билетите в сравнение с европейските квалификации и мачовете от Лигата на нациите. Стойностите са както следва:

Сектор А - 20 лв.
Сектор В - 15 лв.
Сектори Б и Г - 10 лв.
ВИП 1 категория - 100 лв.
ВИП 2 категория - 50 лв.

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (20 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.