Галерия

Престоят на Тибо Куртоа във все още действащия европейски клубен шампион Реал Мадрид не започна по най-добрия начин.

Галерия

На няколко пъти белгиецът претърпя тежки загуби – 1:5 от Барселона, 1:4 от Аякс, по 0:3 от ЦСКА Москва и Севиля и т.н. След завръщането на Зинедин Зидан начело на "белите", Куртоа е на път да изгуби и титулярното си място за сметка на Кейлор Навас.

За капак, стражът претърпя крах и в личния живот. Той беше зарязан от 26-годишната телевизионна водеща Алба Карийо. Русата богиня, както я наричат феновете й, не издържа на голямото медийно внимание върху нея и Куртоа и реши да сложи край на връзката.

Но и това не успя да сломи белгиеца. Той вече има нова изгора, а още по-пикантното е, че тя е колежка на бившата му половинка. Това е чернокосата сексбомба Лиз Емилиано. Интересното е, че двете водят едно и също предаване по телевизия Telecionco и се очаква дали ще имат търкания поради факта, че са мачкали чаршафите с един и същи мъж.

Самият Куртоа в момента е с националния отбор на Белгия и снощи пази при победата с 3:1 над Русия в евроквалификация, играна в Брюксел. За от головете за бронзовия медалист от Мондиал 2018 вкара Еден Азар, който през лятото може да се събере с вратаря в Реал.