Лудогорец - Торпедо Кутаиси, среща-реванш от плейофния кръг за влизане в групите на Лига Европа, стадион "Лудогорец Арена", 20:00 часа българско време.

Вероятните състави и на двата отбора:

ЛУДОГОРЕЦ: Броун, Сисиньо, Моци, Недялков, Натанаел, Кампаняро, Дяков, Вандерсон, Марселиньо, Мисиджан и Кешеру

ТОРПЕДО: Квахадзе, Марин, Азатский, Кобахидзе, Гегечкори, Долидзе, Кукинадзе, Цинадзе, Хлинка, Кимадзе и Лачни

Прогноза на Gol.bg:
Домакините са абсолютни фаворити за влизане в групите на турнира, след като победиха в Грузия с 1:0 и на практика само чудо може да им попречи да играят в груповата фаза. 

Определено родният шампион е доста по-класният от двата отбора, а и Пауло Аутуори реши да даде почивка на титулярите за мача със Славия и те ще бъдат максимално свежи за днешния мач.

Контузени в състава на домакините са Саша, Анисе и Владо Стоянов, докато Григоре се завръща в групата. Новите попълнения Брандао и Махлангу все още няма да могат да играят за новия си отбор, тъй като предстои известен период за адаптация и са на по едва 2-3 тренировки с новия си тим. 

В лагера на гостуващия тим няма абсолютно никакви проблеми и всички налични играчи са на линия на спортно-техническия щаб на отбора.

Крайният бранител Лазар Марин се очаква да се изправи срещу "орлите" днес, след като макар отборът му да загуби първата среща той се представи на едно доста прилично ниво.

Нашата прогноза за този мач е успех с 2:0 за Лудогорец.

Прогноза: Лудогорец - Торпедо Кутаиси 2:0