АЕК - Байерн (Мюнхен), среща от Група "Е" на Шампионската лига, стадион "Спирос Луис", Атина. 19:55 часа българско време.

Вероятните състави на двата тима: 

АЕК: Баркас, Бакакис, Ойконому, Лампропулос, Хулт, Бакесетас, Шимоеш, Галанопулос, Манталос, Клонаридис и Понсе

Байерн: Нойер, Кимих, Зюле, Боатенг, Алаба, Тиаго, Мюлер, Горецка, Робен, Хамес и Левандовски

Участвайте в играта на Gol.bg с прогнозите и печелете награди!

Прогноза на Gol.bg:
Няма две мнения по въпроса кой е фаворит за успеха в днешния мач, това са гостите от Мюнхен, макар че не се намират в особено добра форма и са постигнали само една единствена победа в последните си пет мача от всички турнири.

Отборът има реми с Аякс у дома в турнира на богатите, което е доста изненадващ резултат, както и победа над Бенфика като гост при визитата си на "Луж". На практика АЕК трябва да вземе нещо на всяка цена днес, за да запази шанс за нещо повече от последното място в групата, тъй като гърците до момента нямат спечелена точка.

Аут за домакините за този мач са контузеният Моран, както и наказаните Ливая и Хелдер Лопеш, докато за гостите отсъстващи ще бъдат Коман, Рибери и Толисо, които страдат от контузии и не попаднаха в групата на тима. 

До момента в исторически план тези два тима никога не са се изправяли един срещу друг в европейските клубни турнири.

Шампионът от Бундеслигата обаче е спечелил последните си три визити в Атина, а освен това днес е абсолютен фаворит и за успеха в този мач. Байерн не познава загубата в последните си шест мача в Европа и имат пет победи и реми в тях. 

Последното посещение на тима в гръцката столица бе през сезон 2015/2016, когато отборът разби Олимпиакос с 3:0. 

Нашата прогноза е успех с 1:3 за гостите. 

Прогноза: АЕК - Байерн 1:3