Виктория Пилзен – Реал Мадрид, мач от Група G на Шампионската лига, стадион „Досан Арена“, 22,00 часа българско време.

Групата на Реал Мадрид

Вратари: Навас, Куртоа, Касия

Защитници: Рамос, Начо, Одриосола, Регуилон, Хави Санчес

Полузащитници: Кроос, Модрич, Каземиро, Валверде, Йоренте, Асенсио, Иско, Себайос

Нападатели: Бензема, Бейл, Васкес, Винисиус

Прогнозата на Gol.bg:

Реал Мадрид продължава защитата на титлата си в Шампионската лига с гостуване на Виктория Пилзен. Испанският гранд надигра трудно чехите с 2:1 в първия мач в Мадрид, но сега вече има нов треньор. Сантяго Солари дебютира с победа начело на тима, а тази вечер ще изведе Реал за първи път и в Шампионската лига.

Пред мачовете тази вечер Реал и Рома са на върха в класирането в групата с по 6 точки, с две повече от ЦСКА Москва и 5 пред Виктория. Испанците обаче изпуснаха точки в 4 поредни мача и ако иска да продължат напред в турнира, се нуждаят от задължителна победа довечера.

Контузени са Марсело, Дани Карвахал, Хесус Вайехо и Мариано, заради което в групата бе включен 21-годишният Серхио Регуилон. Шанс за изява вероятно отново ще получи бразилският талант Винисиус, който бе в основната на последния успех 2:0 над Валядолид.

В същото време шампионът на Чехия показа на „Сантяго Бернабеу“, че не е случаен отбор. Патрик Хрошовски вкара в 11-та минута и имаше няколко добри шанса за дубъл. С голове на Карим Бензема и Марсело все пак Реал стигна до победата.

Резултат: 1:3