Холандия - Франция, световна квалификация от Група "А", стадион "Амстердам Арена", 21:45 часа българско време.

Вероятните състави на двата тима: 

Холандия: Стекеленбург, Карсдорп, Блидн, Де Врай, Брума, Ван Дайк, Стротман, Класен, Вайналдум, Промес, Янсен

Франция: Лорис, Сидибе, Курзава, Варан, Кошчелни, Матюиди, Пайе, Погба, Сисоко, Гризман, Гамейро 

Прогноза на Gol.bg:
И двата тима стартираха световните квалификации с победа и реми, така че днешната битка може би ще се явява като директен спор за първото място. Преките мачове ще си окажат въздействие за крайното класиране, макар че то е доста далече във времето. Двата тима се явяват като големите фаворити за челната позиция в групата. Французите на хартия са по-силни, но и холандците не са за подценяване, макар че пропуснаха Евро 2016.

"Лалетата" са без Снайдер, който се контузи, но на неговото място бе повикан халфа на Фейенорд Тони Вилхена. Торнсма и Ворм също бяха повикани "на пожар" след травмите на Нарсинг и Силесен.

В отсъствието на Уесли вероятно домакините ще излязат в схема 5-3-2.

За Французите пък Саня е под много сериозна въпросителна след травмата, която получи срещу България. Сидибе вероятно ще застане на неговото място в отбрана.

В предни позиции се очаква да бъдат Гризман и Гамейро. 

Двата тима са се срещали общо 24 пъти след 1908 година, а французите имат на сметката си 11 успеха срещу 10 победи за холандците. Последната среща между двата тима бе през месец март в памет на Йохан Кройф, а тогава французите спечелиха с 3:2.

Нашата прогноза е доста атрактивен мач и реми 1:1.

Резултат: Холандия - Франция 1:1