Челси - ПАОК, среща от Група L на Лига Европа, стадион "Стамфорд Бридж", 22:00 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Лондончани се представят безгрешно в Лига Европа и отборът има на сметката си четири победи от четири срещи, а днес по всяка вероятност ще постигне петия си успех във втория по сила европейски турнир и ще си бетонира първата позиция в класирането.

Отборът е с 6 точки пред втория в класирането Види и вече си е гарантирал мястото в директните елиминации и трябва да стане някакво чудо в оставащите две срещи, за да може лондончани да изпуснат първата позиция, която им е на 99,9% гарантирана.

В този мач Маурицио Сари ще направи доста промени в състава си, тъй като тимът ще има за приоритет представянето във Висшата лига. Еден Азар ще пропусне мача, а освен това Виктор Моузес също няма да бъде на линия.

Фернандо Варела получи неприятен удар в последния мач на гърците, но трябва да бъде готов за днес вечерта.

Това е едва втората евросреща между тези два тима, след като "сините" спечелиха в Солун след минималното 1:0 в първата среща. 

ПАОК пък е едва третият гръцки тим, който гостува на "Стамфорд Бридж" след Арис и Олимпиакос. През 1970 година Челси побеждава Арис с 5:1, а през 2008 година постига класическа победа над Олимпиакос с 3:0. Нашата прогноза за този мач е успех с 4:1 за домакините.

Прогноза: Челси - ПАОК 4:1