Септември София - Левски, двубой от 22-ия кръг на Първа лига, стадион "Васил Левски", начало: 17:30 часа.

Групата на Левски:

Митрев, Кръстев, Яблонски, Ейолфсон, Белаид, Горанов, Паулиньо, Нашименто, Цветкович, Прохазка, Панайотов, Кабрал, Гомес, Тиам, Обертан, Буш, Костов, Фигейредо

Прогноза на Gol.bg:

Левски се надява този път да стигне до лесен успех, след като в миналия кръг записа измъчена победа над Ботев Пловдив с автогол в последните минути. "Сините" доста трудно ще могат да наваксат изоставането си до ЦСКА и Лудогорец, но трябва да вярват в шансовете си за титлата.

Тимът от Подуяне направи солидна селекция през зимата и все още предстои адаптирането на новите играчи към българския футбол. 

Голяма част от новите играчи не взеха участие в двубоя с Ботев и тепърва ще видим как ще изглежда Левски с всички нови попълнения, а най-новото попълнение на Левски Кали Тиам ще може да да вземе участие в мача със Септември.

Треньорският щаб на "сините" има възможности за рокади, но все пак очакванията са да няма много промени в сравнение с 11-те, които стартираха срещу Ботев. Със сигурност аут за мача е Антонио Вутов, който е наказан за една среща.

Септември пък никак не е за подценяване, след като губеше с 0:3 на почивката от Етър във Велико Търново, но през втората част стигнаха до равенство, като дори и пропуснаха да си тръгнат от старата столица с пълния комплект от три точки.

В лагера на новака в Първа лига няма наказани или контузени играчи. Така треньорът Николай Митов ще може да разчита на най-доброто срещу бившия си тим.

Прогноза: Септември - Левски 0:1