Манчестър Юнайтед - Фулъм, двубой от 25-ия кръг на Висшата, стадион "Олд Трафорд", Манчестър. 17:00 часа българско време.

Групата на Ман Юнайтед за мача:

Вратари: Де Хеа, Линдегард

Защитници: Рафаел, Смолинг, Джоунс, Видич, Фърдинанд, Евра, Бютнер

Полузащитници: Валенсия, Флетчър, Гигс, Клевърли, Йънг, Кагава, Янузай, Мата

Нападатели: Руни, Уелбек, Ван Перси, Ернандес

Контузени: Нани, Евънс, Фелаини

Прогноза на Gol.bg:
И двата отбора се намират в много деликатно състояние. Манчестър Юнайтед няма нищо общо с онзи отбор, който газеше противниците си през миналия сезон, когато стана шампион, и през тази кампания не е сигурно дори, дали тимът ще успее да влезе в четворката.

Мениджърът на домакините Дейвид Мойс няма да може да разчита за днешната среща на контузените Нани, Евънс и Фелаини, но всички други футболисти на отбора са на линия.

Гостуващият тим от своя страна ще се бори със зъби и нокти да измъкне поне точка. Дебют за отбора ще направи гръцката голова машина Костас Митроглу, който дойде в тима с идеята да замести Димитър Бербатов.

Матю Бригс няма да бъде на разположение на Рене Мюлейнстийн, но мениджърът на Фулъм ще разчита на пълен състав с изключение на контузения си футболист.

Юнайтед има предимство в последните мачове срещу "Котиджърс" и тимът е постигнал пет поредни победи над Фулъм в последните пет срещи между двата тима.

"Червените дяволи" са записали 3 победи и 2 загуби в последните си 5 мача от всички турнири, докато Фулъм е записал 1 равен и 4 загуби за същия брой срещи.

Aко обаче Юнайтед иска да запази шансовете си да играе в Шампионската лига, тимът няма право на грешка днес.

Нашата прогноза е успех с два чисти гола за домакините.

Резултат: Ман Юнайтед - Фулъм 2:0