Ман Сити - Хофенхайм, среща от група "F" на Шампионската лига, стадион "Етихад", начало 22.00 часа.

Ман Сити е лидер в групата с 10 точки, Лион е със седем, Шахтьор Донецк с 5, а Хофенхайм с три точки. 

Последните 10 срещи на Ман Сити във всички турнири: Общо 8 победи, 1 равенство и 1 загуба. От тях 5 победи в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Хофенхайм във всички турнири: Общо 3 победи, 5 равенства и 2 загуби. От тях 1 победа, 3 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК 

ПРОГНОЗА: Мач без почти никакво значение за Манчестър Сити. Само уникална въртележка може да лиши "гражданите" от първото място в групата. Това ще стане факт, ако Сити падне от Хофе, а в същото време Лион победи Шахтьор Донецк в Украйна.

От своя страна германците имат шанс единствено за третото място и продължаване в Лига Европа. Определено Пеп Гуардиола ще даде шанс на повечето си резервни играчи и такива, които рядко намират място в състава.

Преди дни Сити записа първа загуба във Висшата лига, след като падна с 0:2 от Челси и сега ще се опита да се реваншира пред феновете си. От своя страна гостите също не са в най-оптималната си форма и едва ли ще станем свидетели на някакво чудо и победа за Хофе.

В последните десет мача на Манчестър Сити в Шампионска Лига са отбелязани над 2.5 гола. Трябва обаче да се отбележи, че "гражданите" са загубили три от предишните четири мача на Етихад в Шампионска Лига.

Аут от срещата за домакините са Клаудио Браво, Кевин Де Бройне, Серхио Агуеро, Еляким Мангала, Бенджамин Менди, Давид Силва, Данило и Фернандиньо. Срещата за Хофе пропускат Лукас Руп, Надием Амири, Хаавард Хордтвайт, Адам Салай и Карем Демирбай. Прогнозираме резултатен мач и победа за Сити.

Резултат: Манчестър Сити - Хофенхайм 3:1