Валенсия - Манчестър Юнайтед, мач от група Н на Шампионската лига, стадион "Местая", 21:45 часа, съдия Георги Кабаков (Бъл)

Наказан за Валенсия: Гая
Контузени за Валенсия: Мурийо, Гамейро
Под въпрос за Валенсия: Габриел Паулиста
Контузени за Юнайтед: Санчес, Линдельоф

Прогноза

Пол Погба се очаква да се завърне сред титулярите на Манчестър Юнайтед за гостуването на Валенсия в Шампионската лига. 

Поредните слухове за скандал между французина и Жозе Моуриньо го оставиха извън стартовия състав за последните два мача, но сега най-вероятно ще стартира заедно с младоците Скот Мактомини и Андреас Перейра. 

Двубоят реално е без значение и за двата тима, тъй като домакините са твърдо трети, а Червените дяволи могат да завършат първи при победа и ако в другия мач Ювентус не спечели срещу Йънг Бойс, който едва ли ще се случи. 

Така или иначе Моуриньо със сигурност мисли за предстоящото дерби в неделя срещу Ливърпул и не случайно взе в групата 17-годишният Мейсън Гринууд и Джеймс Гарнър, които могат и да запишат участие в мача. 

Специалния заяви, че ще пусне солидни играчи, но много от тях реално са от резервите, за което естествено не може да бъде обвиняван. Доста от титулярите на Юнайтед се очаква да липсват, като сред тях ще бъдат Давид де Хеа, Антони Марсиал и Ромелу Лукаку. 
 
Юнайтед няма загуба в 7 мача досега срещу Валенсия в ШЛ, но 5 от тях завършиха наравно. Испанците имат само един успех в общо 9 двубоя срещу съперника си от „Олд Трафорд“ и сега също едва ли ще спечели. 
 
Георги Кабаков ще ръководи двубоя, който е много трудно да бъде прогнозиран при това положение. Прилепите все пак ще искат да зарадват своите фенове, въпреки трудностите в Примера, които имат. Англичаните обаче изглеждат трудни за преодоляване и едва ли ще загубят. 
 
Резултат: Валенсия – Манчестър Юнайтед 1:1