Челси - Хъдърсфийлд, среща от Висшата лига на Англия, стадион "Стамфорд Бридж", начало 21.45 часа.

Последните 10 срещи на Челси във всички турнири: Общо 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. От тях 3 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Хъдърсфийлд във всички турнири: Общо 2 победи, 3 равенства и 5 загуби. От тях 1 победа, 2 равенства и 2 загуби в последните 5 гостувания.

В последните 3 директни срещи домакините имат 3 победи, гостите нямат победа и нямат равен мач. На домашния терен на Челси имат изиграни 2 срещи, като домакините имат 2 победи, гостите нямат победа и нямат равен мач.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Челси излиза за задължителна победа, която ще ги върне в битката за място в Топ 4 на Англия. Ако "сините" вземат трите точки ще се изравнят с Ливърпул. В момента Челси е на пета позиция, на три точки по-малко от Ливърпул, но червените имат мач повече.

Тотнъм е на заветното четвърто място с две точки повече от съгражданите си. Така битката за двете места даващи право за участие в Шампионската лига ще бъде свирепа. В последните си пет мача Челси записа пет победи и определено върна усмивките на феновете.

От своя страна Хъдърсфийлд се бори за оцеляването си и също се нуждае спешно от точки. В момента новаците са над чертата и имат три точки аванс пред Суонзи. Точка днес ще спаси Хъдърсфийлд от изпадане.

Преди дни гостите успяха да извъртят равенство с Манчестър Сити и сега се надяват отново поне на точка. Първата среща помежду им завърши с победа за Челси с 3:1. Сега сините от Лондон отново ще хвърлят всички сили за победата и най-вероятно ще стигнат до нея. Прогнозираме затворен футбол, малко голови положения и в крайна сметка успех за Челси.

Резултат: Челси - Хъдърсфийлд 2:0