Левски - Локомотив Пловдив, втори кръг на "А" група, стадион "Георги Аспарухов", 20.00 ч., пряко в Gol.bg.

Групата за мача:

Вратари: Пламен Илиев, Михаил Иванов

Защитници: Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Христо Попадийн, Даниел Димов, Пламен Димов и Станислав Ангелов;

Полузащитници: Владимир Гаджев, Кевин Бру, Стефан Велев и Антонио Вутов;

Нападатели: Илиян Йорданов, Жоао Силва, Кристовао Рамос, Цецо Генков и Рамон Лопес.

Контузени: няма

Наказани: Гари Родригес

Вероятен състав: Михаил Иванов, Дъсти Мюлдер, Димитър Везалов, Станислав Ангелов, Нуно Пинто, Стефан Велев, Кевин Брю, Кристовао Рамос, Владо Гажев, Жоао Силва, Цецо Генков

Прогноза: Отборът на Левски ще вземе победата над Локомотив Пловдив и ще спечели първи три точки в новото първенство, с които поне малко ще измие срамните си изяви срещу Иртиш за Лига Европа и срещу Ботев Пловдив в "А" група.

Новият треньор на "сините" Славиша Йоканович може да разчита на най-доброто, с което разполага, като от титулярите единствено Гари Родригес пропуска мача, тъй като има да изтърпява наказание.

В състава на домакините се завръща и Владо Гаджев, който получи амнистия и отново е готов за игра. Левски нямаше никакъв късмет срещу Ботев преди седмица и допусна пълен обрат, но сега очакваме "сините" да си вкарат положенията и да вземат мача и трите точки.

Всеки друг изход от този мач ще е изненада и ще доведе до нови сътресения на "Герена". Локомотив Пловдив обаче въобще не е отбор за подценяване.

В първия кръг "смърфовете" измъкнаха 0:0 от ЦСКА на "Армията" и сега като нищо отново може да се поздравят поне с точката.

Шефът на Локо - Коко Динев, пък не крие, че футболните му пристрастият не са свързани със синия цвят и с радост би раздал крупни премии при успех на момчетата му на "Герена".

Сашо Станков разполага с много опитни и можещи футболисти, които във всеки един момент могат да изненадат непохватна отбрана, като тази на Левски. Все пак ще заложим за победа на "сините", макар и с един гол разлика.

Резултат: Левски - Локомотив Пловдив 2:1