Интер - Айнтрахт, среща-реванш от 1/8 финалите на Лига Европа. Първата среща в Германия завърши с равенство 0:0. Стадион "Джузепе Меаца", начало 22.00 часа.

Последните 10 срещи на Интер във всички турнири: Общо 5 победи, 3 равенства и 2 загуби. От тях 3 победи, 1 равенство и 1 загуба в последните 5 домакинства.

Последните 10 срещи на Айнтрахт във всички турнири: Общо 4 победи и 6 равенства. От тях 2 победи и 3 равенства в последните 5 гостувания.

В последните 2 директни срещи домакините нямат победа, гостите имат 1 победа и 1 път са завършили наравно. Като всички изиграни срещи са на терена на сегашните гости от Айнтрахт Франкфурт.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

ПРОГНОЗА: Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. Интер е сочен за лек фаворит в този двубой, но по никакъв начин не трябва да се подценяват германците. Айнтрахт прави отличен сезон и в последните си десет мача няма загуба.

От своя страна Интер се намираше в мини криза, но преди дни все пак успя да запише победа и да удари СПАЛ за първенство. Айнтрахт също спечели своя мач от Бундеслигата, след като надигра с 3:0 като гост Фортуна Дюселдорф.

Трябва да се отбележи, че "нерадзурите" играят изключително силно в Милано за евротурнирите, като имат четири победи и две равенства в последните си шест домакинства. "Орлите" също са класа в Европа - 12 победи, 7 равенства и само една загуба за Лига Европа.

Това е предпоставка за изклюбителна битка тази вечер на "Джузепе Меаца". Аут от мача за домакините са Раджа Наинголан, Жоао Миранда, Лаутаро Мартинес и Квадво Асамоа. Мауро Икарди отново няма да е групата на Интер.

Срещата за Айнтрахт пропускат Лукас Торо, Давид Абрахам, Анте Ребич и Желсон Фернандес. Очакванията са за здрава битка, малко голови положения и все пак минимална победа за Интер.

Резултат: Интер - Айнтрахт 1:0