Италия – Лихтенщайн, мач от 2-ия кръг на евроквалификациите, ст.: "Енио Тардини", Парма, начало: 21.45 часа наше време:

Вероятен състав на Италия: Донарума, Спинацола, Бонучи, Романьоли, Бираги, Верати, Сенси, Барела, Бернардески, Кийн, Куалярела

Гледайте мача на живо

Прогноза на Gol.bg:

Италия преследва втора победа в квалификациите за Евро 2020, след като в петък надделя с 2:0 над Финландия. Роберто Манчини ще направи промени в състава за днешния мач.

Алесио Романьоли ще смени Джорджо Киелини в центъра на защитата, а Леонардо Спинацола ще действа отдясно заради контузията на Кристиано Пичини. Очаква се титуляр да започне Фабио Куалярела, който има 21 гола през сезона в Серия "А". Това ще бъде първи официален двубой за 36-годишния нападател като титуляр за "адзурите" от  14 октомври 2009 г. при 3:2 над Кипър в световна квалификация.

Италия и Лихтенщайн бяха в една група за Мондиал 2018, като четирикратният световен шампион спечели убедително и двете срещи – 4:0 в Княжеството и 5:0 на Ботуша. "Адзурите" взеха последните си 3 от 4 мача (2:0 над Финландия, 1:0 над САЩ и 1:0 над Полша) и направиха 0:0 с Португалия.

За последно домакините пропуснаха шампионат на Стария континент през 1992 година, като изглеждат твърдо решени да бъдат част от финалите на Евро 2020. И едва ли ще сбъркат довечера.

Прогноза: Италия – Лихтенщайн 2:0