България - Англия, европейска квалификация, стадион "Васил Левски", начало 21.45 часа.

Последните 10 срещи на България: Общо 5 равенства и 5 загуби. От тях 2 равенства и 1 загуба в последните 3 домакинства.

Последните 10 срещи на Англия: Общо 7 победи, 2 равенства и 1 загуба. От тях 2 победи, 2 равенства и 1 загуба в последните 5 гостувания.

В последните 3 директни срещи домакините нямат победа, гостите имат 3 победи и нямат равен мач. На домашния терен на България имат изиграна само 1 среща, като победители са били гостите.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК!

Вероятни състави:

България: Илиев, Пашов, Димитров, Занев, Недялков, Сърмов, Костадинов, Десподов, Ивелин Попов, Вандерсон, Иса.

Англия: Пикфорд, Томори, Магуайър, Гомес, Чилуел, Хендерсън, Уинкс, Арнолд, Стърлинг, Кейн, Санчо.

ПРОГНОЗА: Англия е тотален фаворит в мача и водещите световни букмейкъри дават предимство изцяло за "островитяните".

Момчетата на Гарет Саутгейт се изложиха преди дни срещу Чехия и сега ще търсят задължителна победа, с която да се извинят на феновете си за издънката. България от своя страна прави трагични квалификации.

Родните ни национали вече нямат победа в последните си десет срещи, в които записаха пет равенства и толкова загуби. "Трикольорите" ни се намират на срамното последно място в група "А" заедно с тима на Черна гора, като са спечелили едва три точки от шест мача.

Преди месец Англия разнебити България с 4:0 на "Уембли" и сега повечето прогнози са да се повтори същия резултат. До края на тези квалификации са мачовете на истината за играчите на Краси Балъков - домакинства на Англия и Чехия.

Именно в тези срещи ще се види дали този тим има бъдеще и шансове да се опъне поне малко на големите. Лошата новина е, че за първи път в историята си България може да завърши без победа в квалификации откакто има групи.

Преди дни националите ни измъкнаха нулево равенство при гостуването си на Черна гора, но въпреки това на "Васил Левски" днес се очакват най-много около 20 000 зрители.

Краси Балъков няма кадрови проблеми със състава си и ще излезе с най-доброто, с което разполага в този момент. Същото важи и за Гарет Саутгейт. Англия в момента е класа и едва ли ще сбърка точно срещу България.

Резултат: България - Англия 0:2