Раздялата между Реал Мадрид и Кристиано Роналдо изглежда все по-близо, след като португалското издание „Рекорд“ съобщи, че босът на Кралете Флорентино Перес очаква оферти за носителя на Златната топка. 

Според вестника президентът на столичани е дал зелена светлина на суперагента Жорже Мендеш, който представлява Кристиано, да започне работа по продажбата на футболиста. Засега идеята е да бъдат събрани оферти, за да се прецени дали си струва раздялата с лицето на клуба за последните години. 

В Испания отдавна се говори за раздяла на Реал с Роналдо, след като играчът не се чувства напълно оценен на „Сантяго Бернабеу“, а обещаното увеличение на заплатата му вероятно няма да се състои заради лошото представяне през този сезон. 

Кристиано има договор с Белите до лятото на 2021-а година, но силно желае да се върне в Манчестър Юнайтед, което обаче не е сигурно, че ще се случи, тъй като след дни футболистът ще навърши 33 години, а освен това ще иска огромно възнаграждение, което Червените дяволи едва ли ще му дадат.