Зинедин Зидан обяви, че не си представя Реал Мадрид без Кристиано Роналдо, след като напоследък има все по-сериозните слухове за раздяла с португалеца. 

Твърди се, че Кралския клуб е готов да се раздели със суперзвездата и дори вече проучва колко пари може да получи за него. Самият играч пък е недоволен от заплатата си, тъй като тя не е като на Лео Меси. 

„Не, по никакъв начин не си представям Реал без Кристиано. Говорим за това непрекъснато. Той е в своя клуб, където и трябва да бъде” заяви французинът преди мача с Леганес за Купата на Краля утре. 

„Клубът, феновете и всички тук го обичат. В крайна сметка мен ме интересува спортната страна на нещата, но наистина не мога да си представя, че той няма да бъде част от отбора. Знаем какво се говори и много хора казват, че преживяваме труден момент, но аз съм сигурен, че всичко скоро ще се промени” добави той. 

„Не искам да говоря за договори и други подобни неща. Това е нещо, което зависи от Кристиано и клуба. За мен е важно това, което се случва на терена. Не мисля за бъдещето, а живея ден за ден. В момента това е положението” каза още Зидан.